top of page

Sako Polumenta
Jesenje Kise 2019

Schauspiel im Clip

Label and copyright: Šako Polumenta https://www.facebook.com/official.sakopolumenta/ https://www.instagram.com/sakopolumenta/ Tekst:Dragan Brajović -Braja Muzika :Studio Lav -Vuk Matić Aražman: Vuk Matić/ Uroš Ranković Bubanj: Petar Bogosavljević Bas i klavijature: Uros Ranković Gitare: Vuk Matić Prateći vokal: Ksenija Milošević Mix & master: Lazar Laki Milić Video I režija :Haris Dubica Glumci :Petrović Ana I Mirza Sakić

Rada Manojlovic
Pola Dva 2018

Schauspiel im Clip

Rada Manojlović od veze sa Harisom Berkovićem gaji ljubav prema Bosancima više nego ikada! Čak je za spot `Pola dva` angažovala upravo Bosance, počevši od režisera Harisa Dubice, ali i glumca u spotu. 

 Naime, svi su primijetili kako je muškarac u spotu odlično odradio svoju ulogu. Nije trebalo dugo vremena da svi shvate kako se ne radi o manekenu, već o glumcu, jer je svoj dio posla odradio više nego sjajno. 

 Inače, riječ je o profesionalnom glumcu iz Travnika. Mirza Sakić igra glavnu ulogu u spotu Rade Manojlović, a pored pohvala koje je do sada imao u svojoj karijeri, ovo je svakako dokaz više kako njegov talenat prepoznaju i najprestižniji režiseri i pjevači kod nas. 

bottom of page